Zombi proleter

8 sati odmora

Međunarodni monetarni fond je naš!

O ljubavi Međunarodnog monetarnog fonda i bivše nam države, Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije već su napisani romani. Nije se radilo o nekoj tajnoj vezi, ljubav je bila javna. I u toj ljubavi su bili ujedinjeni svi građani i građanke Jugoslavije. Pa je tako Miodrag Petrović Čkalja, sada već davne 1984, na javnoj televiziji izrazio zabrinutost zbog zbivanja u svijetu u kojem su se neki usudili buniti protiv našeg velikog prijatelja MMF-a.

Kako on sam kaže: "Neprijatelji našeg Međunarodnog monetarnog fonda su i naši neprijatelji, drugovi. Oni pojma nemaju i treba da znaju da nas s Međunarodnim monetarnim fondom dele neraskidive veze, ogroman interes i još veća glavnica. Naš Međunarodni monetarni fond je naša bliska prošlost, naša sadašnjost, a kako stvari stoje - i daleka budućnost".

 

Kao što možemo vidjeti Čkalja je bio u pravu, pokazao se kao pravi vizionar. Jer, stvarno se da se radi o pravoj ljubavi, a prava ljubav je vječna i nikada ne umire. Ne umire čak niti kada jedan od partnera umre. Pa tako, iako je SFRJ umrla, ljubav između njenih potomaka i MMF-a ne samo da traje, nego je veća i jača nego ikad. Ta ljubav je toliko jaka da će nas sve skupa nadživjeti.

Zato: Živjela ljubav, živio MMF!

Autor: mati nikenen