Zombi proleter

8 sati odmora

Kapitalisti miluju namještaj

Zombi proleter surfa internetima, uči, i trudi se biti informiran. Ponekad ga ono što pronađe blago iznenadi, ponekad potpuno zbuni. Stara je istina da novac i moć mijenjaju ljude, ali ponekad na sasvim neočekivane načine: ispod možete pogledati galeriju slika bogatih i moćnih ljudi koji dijele istu strast, strast za namještajem. Bilo da se radi o stolicama, foteljama, stolovima ili tabureima, čini se da kapitalisti naprosto obožavaju milovati namještaj! Štoviše, svaki od njih rado će stati uz voljenu stolicu ili fotelju, te je pomilovati pred fotografom pozvanim da ovjekovječi ovu neobičnu ljubav. Nemojmo ih osuđivati, svatko ima pravo da voli.

 

Sliku u pozadini Ivica Todorić poklonio je dragoj fotelji Milici za drugu godišnjicu.   

 

Grof Eltz uz vjernog Stanislava.

 

 

  

Ante Vlahović svoju Crnu Mambu ne bi mijenjao za sva blaga ovoga svijeta.

 

Najbogatiji čovjek na svijetu, Carlos Slim, Rodriga je pronašao u direktorskoj kancelariji preuzete kompanije. Ovaj mu je kasnije priznao da je pod starom upravom često razmišljao da se baci kroz prozor. No sada su već nekoliko godina zajedno i čini se da Rodrigovoj sreći nema kraja.

 

Dovoljno je da Reinholdt Würth samo položi ruku na Isolde i svijet je odmah ljepši.

 

Ginu Reinhardt mnogi nezahvalnici nazivaju najomraženijom osobom u Australiji. No Emmanuel razumije.

 

Anne Cox Chambers često se zna našaliti kako bi joj bez Fifi život bio pos'o, kuća, birtija. Dok je bila mlađa znala je čitava popodneva provesti promatrajući igru svjetlosti na Fifinom lakiranom mahagoniju.

 

 

Robert Ježić i Marilyn nakon poslovnog sastanka. Ona ga često savjetuje pri donošenju teških poslovnih odluka. Primjetno je kako se i bez riječi razumiju.

 

 

Maja Brinar Frenkel i Mandingo. Kožna suknja na kožnom trosjedu. Previše? "Ovisi kako za koga", smiju se Maja i Mandingo. "Samo nebo je granica."

Autor: U. Hljeb